Angajații Apa Serv calcă telefoane în picioare și injura oamenii. Deranjați de o sesizare./VIDEO

Apa Serv funcționează după un regim politic, dictatorul este Costel Avram și Nistor este împăratul al Consiliul Județean Hunedoara. Ionică, director Apa Serv, discuția începe așa. Totul se dirijează în interiorul politic. Prin dispecerat Apa Serv am sesizat că este canalizarea înfundată, odată ce o echipă Apa Serv a venit să desfunde canalizarea a pornit și scandalul. Șoferul de pe acea vomă a fugit după mine și a călcat telefonul, m-a înjurat de părinți și a încercat să mă pună jos“, spune Andrei.

La Apa Serv, lucrează bombardieri și luptători ce folosesc limbaj de mahala, domnul director Ionică, are în custodie echipe formate din mahalagii.

După episodul cu mahalagii de la Apa Serv, am sesizat Poliția Petroșani, odată venit la fața locului un echipaj de Poliție, au luat măsurile necesare, șoferul a fost amendat contravențional, dar eu voi face plângeri penale împotriva lui pentru cele întâmplate“, susține Andrei.

Canalizările sunt foarte vechi, dar și bombardierii de la Apa Serv, sunt exact slugile ce lucrează la comanda directorul Ionică. “Vin și dorm, timpul trece, iar noi plătim“. Costel Avram, de acolo din Consiliul Județean, poate urla la soldații lui Ionică.

Își fac prezența imaginile, iar noi vom ancheta bombardierii ce lucrează la Apa Serv. Cei care își aud numele ar trebui să i-a o măsură împotriva bombardierului ce a călcat în picioare telefonul.

  • video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *