Amenințări în stil mafiot

  •  
  •  
  •  

Redacția News VJ a fost contactată de un cetățean al orașului Petroșani, domnul Grădinaru Gheorghe în vârstă de 28 ani din zona Aeroport, care încă din anul 2013 a primit amenințări de la un vecin, în plină zi,iar Poliția Petroșani nu a reușit să facă mai nimic în acest caz.

” Încă din anul 2013 ,am sesizat Poliția Petroșani că sunt amenințat de un individ (domnul Munteanu), că îmi va arunca sodă caustică în fața și asta chiar de față cu mama mea, în plină zi, în Piața Dacia din zona Aeroport Petroșani. Menționez că nu am avut nici o altercație cu acest domn și nu cer nimic, decât să fiu lăsat în pace. Am depus mai multe plângeri la Poliția Petroșani,am contactat autoritățile locale, inclusiv pe domnul primar,iar răspunsurile acestora au fost”să stau liniștit că problemele se vor rezolva”.

Noi am încercat să-l contactăm și pe domnul Munteanu,dar acesta nu a dorit să ne răspundă la telefon. Stimate domn vă așteptăm punctul de vedere în legătură cu acest incident. Domnilor polițiști,nu vă ajung victimele din acest oraș? Legea o mai aplică cineva? Vom reveni cu noi amănunte despre acest subiect.

Sursa newsvj.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *