Amenințări în stil mafiot. Un apel telefonic a tulburat familia mea, spunând că intră peste mine în casă

  •  
  •  
  •  

În cursul serii, de 13.04.2019, în jurul orelor 17:00, am primit un apel telefonic, din partea unui tânăr, zis Vasile, unde a început să se recomande că ar fi fiul lui Kempes Marian.

Acea convorbire, am fost nevoit să o public, ținând cont că mi-a amenințat familia, cât și pe mine. În ultima perioadă, am început să primesc din ce în ce mai multe amenințări, atât cu moartea, cât și cu incendierea. Ținând cont că, sunt o persoană publică, autoritățile, au o durere fix in cot.

Acest tânăr, a început să mă amenințe în stil mafiot, iar autoritățile sunt pierdute în spațiu. Chiar trebuie, o implorare, la Ministerul Justiției, să curgă sânge, cadavre late, să intervină să se facă dreptate.  Mă face să cred că, polițiștii nu mai au atitudine, nu-și m-ai respectă statutul, au uitat să m-ai dea ture prin oraș, să facă razii, știind că în cartierele mărginașe, există probleme.

În continuare, vă voi pune la dispoziție, o înregistrare șocantă, cu un impact emoțional, la care vă las pe voi să vedeți, ce se întîmplă.  “Alo, Andrei mă auzi, Vasile, de ce nu ești tu băiat de băiat, știi cu cine-i vorba, cu copilu lu Kempes, a lucrat Ramona, cu copilu lu Marian, Claudiu, știi care este, de cine-i vorba, interlopul din Aeroport, din Petroșani, tot Petroșaniul, sânt copilu lu Marian, lu Popa, de la Dacia, Claudiu fiul lui Marian, am auzit sau ești prea mare Coco, sau ce faci tu chestiile astea, faci figuri, faci din astea, da știi pe tata, știi cine-i tata, tu faci figuri, mă p…o. Vreau să vin târziu, în seara asta, dacă ești p…ă, da am auzit că faci multe măgării băiatule, dacă tata vă p…ă pe toți în c…r, și vă dă și la m….e, înțelegi, faci măgării din astea prostule, nu te ameninț io îți spun verbal, dacă te ameninț stai pe jos, ce-mi faci tu mie.”

Am sunat la Poliție, unde am sesizat, faptul că sunt amenințat, iar ofițerul de servici, a răspuns sec, “Dacă te simți amenințat, poți să vii să depui, o plângere”. Să înțelegeți, Poliția nu-și mai face datoria, nu o spun cu răutate, dar așa se vede. Din informațiile pe care le-am primit, tânărul se ocupă cu lucruri murdare, cert este că este posibil, să am o vizită din partea lui.

Material in curs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *