Amenințări cu moartea, familiei mele!!!

Acest material este interzis persoanelor sub 18 ani, amenințări cu moartea venite pe adresa de email, “familia a ajuns ținta huliganilor”. În cursul zilei de ieri am primit un mesaj pe redacția noastră, contextul mesajului lasă de dorit. “O dovadă în plus să susțin că toate lucrurile ce se întâmplă în Petroșani este din cauza polițiștilor, ei au încurajat furturile și violurile să nu mai vorbim despre crime”.

“Persoana din imagine are o problemă personală cu mine cât și cu familia mea, IPJ Hunedoara și Poliția Petroșani sunt în cunoștință de cauză, au trecut zile, luni și încă se așteaptă măcelul”. Această persoană are probleme grave, dar pentru aia are și relații la nivel de IPJ. “Îmi este greu să îi pronunț numele pentru că îi dau valoare, totuși răspunde la numele de David Muntean”.

Vom prezenta mesajele care au fost trimise pe adresa de mail, poate reprezentanții IPJ, Poliția Petroșani, Poliția Română s-au DIICOT, poate vor înțelege despre ce este vorba. Cele două conțin un limbaj neadecvat, dar și amenințări cu moartea.

Dacă acele două mesaje veneau către instituțiile statului, ce măsuri existau împotriva acestui băiat ? Aici discutăm despre DIICOT, IPJ Hunedoara și Poliția Română. “Țin să cred că acest tip nu are (……), dacă nici la această oră nu sunt probe împotriva lui, atunci ștergem cu buretele Poliția Româna”. Cu privire la cele prezentate puțin mai sus, există plângeri la instituțiile statului.

Toate lucrurile astea se întâmplă, pentru că la nivel de Petroșani s-au de Valea Jiului Poliția este dispărută. “Amenințări cu moartea, atât directe cât indirecte, si totuși Poliția așteaptă să curgă sânge”. Există mai multe plângeri împotriva acestui individ, dar încă la nici una nu sa dat curs. Poliția Petroșani este angrenată la somnul de frumusețe ?

Să avem încredere în Poliția Petroșani s-au IPJ Hunedoara, totul se întâmplă și se fac dosare apoi Procurorii dau clasare. Voi încurajati infracționalitatea, poate într-o zi se mută și Poliția.

aaaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *