ALERTĂ:DECLARAȚIA D-NULUI MIHAI BAKOȘ. AM FOST ÎNJUNGHIAT ȘI TÎLHĂRIT. INFRACTORII SUNT IN LIBERTATE

  •  
  •  
  •  

Așa cum v-am obișnuit, vă ținem în continuare la curent cu cursul anchetelor jurnalistice, prezentate de redacția noastră NEWS VJ. În continuare îl vom cita pe d-nul Bakoș Mihai și vă vom prezenta citate din declarația lui, declarație pe care a dat-o d-nului Andrei Cîmpean, ziarist la NEWS VJ, într-o alocuțiune telefonică.

A Sunt Mihai Bako, cel care a fost înjunghiat”,…, știi care-i chestia, io declar în fața procurorilor, și o să dau în judecată, o să cer de la legist, el ma tras în casă,…, asta inculpatul, Claudiu, sau cum il cheamă,…,polițiștii,…, m-am avocat din oficiu, dar o să-mi iau un avocat la 300 lei, o avocată. Polițiștii,.., o ținut cu dreptatea, cum să nu, îs erou local îs greu de ucis ca Bruce Willis, nu știu dacă ai auzit de filmul “Greu De Ucis “,…,Am fost la trei la Petroșani și am venit de la trei,…,. Am fost să salut și Doghină, să-l vizitez io,.., el îi la Interne și îți poate da declarații,…, pt. că io pe el am vrut să-l vizitez, am avut 6 țigări la mine, și două cafele,…, în Vulcan mi s-a întâmplat,…, în C12,.., eu stau în C11, nu nu-i mai aproape de Dallas, cum urci spre Dallas, da,…, m-ai ai de mers,.., îi sub școală C12, eu stau în C11, blocul în care a fost explozia, exact în scara în care a fost explozia,…, no și am mers pînă la el, no, și mo tras ăsta înăuntru, cum îl cheamă ăsta inculpatul, o să-ți trimit și poză,…, am telefon din ăsta un știe, că el mo tîlhărit de telefon, la ora 5 l-au bătut, nu știu dacă ții minte Luchi Adrian, l-au tîlhărit pe Luchi Adrian, de bani și de telefon, da, tot ăsta,…, Luchi Adrian,…,. Eu vreau să-l bag la pușcărie, ăștia nu au avere, nu au nimic, a fost cuțit cu lama de, o fost sabie de fapt,…, îl am notat pe o hîrtie, îi știu porecla, ceva Cosmin, sau Claudiu,…,.Din cîte știu eu da, are antecedente penale,…, da sabie, din ăsta cu vîrf întors, cum aveau turcii, ienicierii, sabie cu lamă de 35,…, exact un Huawei x6, 2017,…, el era la bustul gol, dacă eu dădeam cu cuțitul, el era mort la ora asta. Cînd am fost la Reanimare, de două ori au venit polițiștii, după aia cînd am fost la Chirurgie, a mai venit încă un polițist cu o avocată din oficiu.

Nu știu, nu cred, eu sunt victima, am o operație la splină, mi-o scos un pic din splină, în plămîn, nu o reușit să perforeze, că am avut o geacă groasă. Am avut o operație la gît,…, da la Petroșani, da ma operat d-nul…, da, la degetul mijlociu de la mînă dreaptă, deci eu zic unde sunt copcii, două copcii am avut perforație la plămîn, acuma nu am nimic acolo, am avut, mo cusut frumos, acuma sunt în convaleșcență, cum ar veni. Da poți să vii în Petroșani, să-mi iei un interviu cu camera. Poliția din Vulcan nu-și face datoria. Pe mine m-au filmat de două ori la Reanimare, polițiștii,…, io l-am recunoscut pe ăsta, pe înjunghiator, din 6 poze, pe nevastă-sa nu am recunoscut-o, da poze și eu l-am recunoscut pe ăsta,…, nu că trebuie să-mi scot de la legist, o să mă duc la legist săptămâna asta, cînd se deschide la Medicina Legală, să-mi iau și de la legist hîrtie, și cu aia o să-i dau în judecată, pe toți trei, unul care mi-a dat cu cuțitul, ălalalt,…, după aia am început să urlu în casă,…, nu unul singur, după ce am intrat la Luci Doghină în casă,…, după aceea am primit un picior în piept,…, am fost tras la ăla în casă,…, după aceea m-am tîrît, cînd deja eram înțepat cu cuțitu, io nu știam că, care-i problema, no și m-au tras la ei în casă.

După aia am ieșit tîrît,…, și mi-a dat cu pumnul în picior, cu toată forța. Da am ajuns la prietenul meu, prietenul meu, no acuma este internat. E martorul meu nr.1, că la el în casă, mi-o dat ăsta cu picioru, în cap, al doilea,…, mi-o dat cu pumnul în picior, el nu o văzut cuțitu și astea, nu o văzut decât nevasta lui, îi singura care o văzut, eu, nevasta lui și cu ăsta, cu infractorul. Luci Doghin e prietenul meu. M-am dus la el să-l vizitez și cu o ușă înainte, m-a tras cineva înăuntru. Deci așa îl cheamă pe el Luci Doghină, e internat momentan, cică o venit Poliția și trei ore o stat la el acasă, să dea declarații. Ăștia îs în libertate. Frate ăștia îs în libertate, toți infractorii, îs în libertate. Io am dosar penal, că eu am intrat la el, în casă.

Da o să merg, o să dau în judecată, dar așa am auzit io, de la cineva, din Poliție, de aici din Vulcan, unul Kelemen, care mi rudă cu mine. Da. De fapt el e vinovat, după al doilea cuțit, mo tras la el în casă, și după al doilea cuțit, eu eram cu picioarele înspre el și cu capu spre ușă de la intrare. Mihai Bako, mă cheamă, da toți mă știu de Miși, în Vulcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *