ALERTĂ !!! JUDEȚUL ARGEȘ: ȘPAGA SPITALELOR BOLNAVII STAU LA MILA DOCTORILOR

  •  
  •  
  •  

Astăzi am fost sunat, de numitul Moci Gheorghe, unde a îndrăznit să ne relateze următoarele:

A început să-mi povestească, că are un frate de 37 ani, care suferă de o tumoră la cap. Astea de parcă nu erau niște chinuri pentru mine, știind prin ce chinuri trece fratele meu. Am reușit să mă lovesc de un sistem corupt,  la care nici prin gînd nu-mi trecea, că poate fi atît de corupt.

Problemele acum încep să curgă. Veți auzi, în continuare o declarație, uluitoare, halucinantă, cutremurătoare, unde personajul nostru ne declară, cu lacrimi în ochi, că a fost nevoit să dea o sumă semnificativă de bani, 12 milioane, pt a supraviețui fratele lui în continuare. Dar această sumă nu ia satisfăcut pe acei doctori, și au strîmbat din nas, dar pt aia tot i-au luat. La interval de cinci zile, trebuia să intervină iarăși doctorii.

Cum noi nu am avut așa mulți bani, salvarea nu era de găsit, doctorii făceau recensămîntul banilor, voci din exterior ne spuneau,  “cam pe la 4÷5,000 €, urcă satisfacțiile din spitalul nostru “. Nu era destul că plătim popa la botez, îl răsplătim după recensămînt, asta ne m-ai lipsea, să plătim și doctorii, care ne vînd organele, că doar, doar, trebuie să trăiască și familiile dînșilor.

Asemenea Guvern, asemenea condiții. Mafia și Corupția, nu va dispărea din această țară niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *