Alertă în Petroșani / Baronul PSD Astăzi a tulburat liniștea împreună cu formația

Astăzi în municipiul Petroșani liniștea cetățenilor a fost tulburată de Baronul PSD, fără a deține o aprobare, (autorizație). Jandarmeria s-au Poliția nici măcar nu a intervenit la conferința de presă. Primarul municipiului Petroșani astăzi a avut o surpriză neașteptată și nu o va uita niciodată. Toată presa din Valea Jiului șa îndreptat atenția către Baronul PSD, nu este o glumă, dar nici un (……..) nu îl poți amplasat pe domeniul public fără autorizație.

Primarul în exercițiu a avut astăzi parte de un spectacol gratuit la intrarea instituției, primarul a fost făcută în fel și chip în spațiul public fără a primi o medali. Baronul PSD,  Organizația PSD a făcut o solicitare către Primărie pentru amplasarea unor banner, la scurt timp au primit și aprobare.

Baronul PSD a confundat de această dată, municipiul Lupeni cu Petroșani, credeam că oboseala la prins în faptă și sa lua la ceartă cu primarul din Petroșani. La nivel de Petroșani, Valea Jiului, baronii ăștia (…..) la guvernare peste noapte nu vor să mai plece de la butoane. Primarul în exercițiu va putea scrie o carte din episodul de astăzi, asemenea surprize te face să te mândrești că ai valoare.

Sursa: foto Mondo TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *