Alerta: „Familia mi-a a fost atacată de față cu Poliția”, indivizii ce au creat scandal în Poliție acuma au dat buzna peste noi.

În această după amiază a izbucnit un scandal în cartierul Colonie, cu Poliția de față indivizii au creat scandal. Persoanele ce sunt cunoscute de autorități și cercetate în această după amiază au pus pe jar un echipaj de Poliție. Din prima clipă am stabilit faptul că polițistul care a constatat cele întâmplate este prieten cu indivizi.

În curând vom prezenta imagini de la fața locului, unde atestă faptul că Poliția le ține apărarea. „În această după amiază împreună cu familia am reparat gardul de la grădină. Peste ceva timp apare familia Ceuță și încep  înjurături și amenințări la adresa familiei mele. Au văzut că noi nu îi băgăm în seamă, s-au dat jos din mașină. Începând să ne amenințe și au vrut să ne lovească, a fost sesizată Poliția dar credem că a venit degeaba”.

De această dată ținem să credem că Polițiștii apără oamenii certați cu legea, asta o spun imaginile și filmările de la fața locului. Un motiv în plus să credem că la Petroșani Poliția este doar cu numele, încă aceste clanul cunoscute de Poliție își fac de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *