Alertă / Alin Macra, merge la evenimente, Oare are casă de marcat? ANAF ați adormit

Alin Macra, jumate fotograf și jumătate cameraman, ce rămâne agent de pază. Un job consistent, credem noi că lângă camera de filmat și aparatul de fotografiat mai are și casa de marcat, da bonuri de la ușă. Ce acte deține și cum se numește firma lui ? Alo ANAF.

Când se crede obosit trece în post și face pază, are si venit cinstit, muncește și nu cere dar burta îi creează probleme, să vă spun câteva sfaturi. Nu vă puneți rău cu el este un păun gripat vă filmează de sub pat, apoi vă de la TV vă developează ca pe niște vedete. Băieți de la ANAF nu îl cunosc, face bani doar pentru el, la ANAF le spune vorbe goale s-au nici nu îi bagă în seamă.

Era să uit și să nu vă spun, folosește lampa de la pază pe post de veioza, și mai este ceva important, are o cameră din pungă de pufuleți, funcționează doar între ore. Investiții mari, cu salarii de la pază cumperi cameră de filmat și  aparate de spionat.

Se poartă chel, vrea să îi întreacă pe cei de la Vacanța Mare, cum vedeți cu mâna vă arată că este bine, dar sa sugrumat de aparatul de filmat, îi atârnă peste burtă și zâmbește.

Acest material este un Cancan, vă rugăm să îl tratați ca atare, inspectorii de la ANAF să facă bine să verifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *