Alcool și mai târziu scandal, asta s-a întâmplă în fața magazinului MERIS-DIXY S R L

Magazinul problema din cartier, poți observa cu ochiul liber. Se consumă alcool pe domeniu public, în fața magazinului. După câteva minute începe un scandal sau mai multe, cum a fost aseară. „După câteva beri a început un scandal, unde sau luat de gât și apoi au curs înjurăturile„, scandalul a avut loc cu spectatori și minori de față.Este scris potrivit imaginilor ce le avem în arhiva, încă nu există ceva clar. Sediul Poliției Petroșani este „reciclat„? În acest cartier ori vezi clipe de scandal ori auzi despre hoți. Oare ce au de gând autoritățile ? Cum vă spuneam ! Ăștia ce reprezintă instituțiile statului și sunt plătiți din banii noștri.

De ce nu vin să facă verificări în zonă ? Să înceapă de la capitolul alcool pe domeniul public și până la magazinul alimentar ? Da este greu, este greu să intri în cartier pentru că „dai de dai„. Vom prezenta momentele de groază din acest cartier și reprezentanții instituțiile nu au decât să le vizionez.

Vom reveni cu imagini și clipe de groază petrecute în fața magazinului, ce se petrece în fața magazinului sub privirea minorilor. Cei de la Poliția Petroșani……… nu au buletin de asemenea scandal, polițiștii din Petroșani intervin în cartier doar cu sprijinul mascaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *