Agresivitate fără margini. Două victime, ajung la același spital

Un caz terifiant, care a șocat opinia publică, a a avut loc în cursul acestei dimineți. Un bărbat și o femeie, ajung la același spital, cu leziuni extrem de grave.

Este vorba despre o agresiune fizică și un accident rutier. Un tânăr de 31 de ani, a fost găsit, în cursul dimineții, pe un trotuar din municipiul Vulcan, cu multiple fracturi, și leziuni provocate de o agresivitate fizică. 

Marius Alexandrache, tânărul despre care este vorba, se întorcea de la un botez. Găsit, într-o baltă de sânge, în urma traumatismelor suferite, a ajuns în comă la spital. A fost transportat la Neurochirurgie, la Timișoara. Este în comă profundă de gradul trei spre patru, are traumatism cranio-facial, factură orbitală dreapta, sângerare, tumefacție, fractură antebraț stâng, contuzie toracică.

Poliția, urmează să stabilească, făptuitorii și împrejurările în care a avut incidentul. După puțin timp, după ce tânărul ajunge la spital, ca urmare a unei agresiuni, are loc pe DN 66 A, un accident rutier grav, în zona Iscroni. Mașina, condusă de Simona Strama, de 43 de ani, se răstoarnă, datorită coliziunii, cu un alt autovehicul intrat pe contrasens.

Femeia, a suferit o fractură de bazin, și este internată în secția ATI. Cel de-al doilea conducător auto, rămas încarcerat și el, după ce a făcut praf bolidul pe care îl conducea, se numește Cristișor Pavel, de 33 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *