Afaceristul ce a cucerit Brădetul acaparează, slugi din Petroșani

Marele afacerist, si-a pus o afacere bine pusă la punct, are o firma ce montează termopane, cu oameni la negru cu atât mai rău cu cât și-a dat în cap cu Primăria.

În curând veți afla cum domnul Roșca urmărește persoane, care apoi le ține pe post de slugă le amăgește cu câte 500 RON pe lună. Se întâmplă multe afacerea, este în floare domnul Roșca știe despre ce este vorba, slugile lui înconjoară afacerea. Revenim curând cu noi informații, cu privire la activitatea domnului Roșca.

Are câțiva angajați la negru, la care nu îi plătește corespunzător. Face presiuni asupra oamenilor neputincioși. Cum se știe de atâtea ori Polițiștii, au o durere direct în cot cu atât mai mult Procurorii nici măcar nu vor să audă de domnul Roșca, pentru că le este frică dânsul este un om de afaceri.

Știm deja, și-a dat în cap cu Primarul deci despre ce vorbim domnul Roșca, are o influență asupra oamenilor din Petroșani. Dacă ar știi, oamenii presei sau polițiștii, câte combinații se fac la Brădet, dar cum lumea nu vrea să ia atitudine domnul Roșca își continuă activitatea nestingherit.

Trebuie vă uitați în acea fotografie, cum arată domnul Roșca mic de înălțime, cu gura căscată ascultă și vede cum unii din ședință, dorm. Atenție pentru autorități, domnul este agitat izbucnește, repede posibil să vă dea în cap atenție cum îl tratați pentru a nu risca să deveniți prada lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *