Administrația piețelor încurajează scandalul la sectorul de „vechituri”. Poliția Economică, noi termene și încălțăminte fără acte./VIDEO

În Piața Centrală din Municipiul Petroșani, zilnic, săptămânal, dacă ești în zonă ai ocazia să te uiți la un spectacol gratuit. Asta se întâmplă periodic la sectorul „second hand, vechituri„.

Administrația piețelor încurajează asemenea momente ? Ce părere își fac oamenii ce vin la cumpărături, când văd asemenea „circuri„. Poliția Economică de la Petroșani a fost în vizită de cel puțin două ori, au văzut ce marfă se vinde, dar putere de decizie ? Încă nu au reușit să i-a ?

Simplu, câți dintre polițiști își cumpără marfă de la această persoană ? Administrația piețelor, ar trebui să ceară acte de proveniență, au nevoie de autorizație să poată funcționa. Poliția Economică și administrația piețelor, cunosc despre evaziunea fiscală ce se face. Dar, există un dar.

Administrația piețelor, va putea demonstra proveniență a mărfii și sub ce formă se vinde acea marfă de acele persoane din imagine. Poliția Economică, la nivel de Petroșani lasă de dorit. IPJ Hunedoara poate va înființa un nou compartiment, „dare de mită„.

  •  video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *