Acuzații grave la adresa numitului Covaci Dănilă / VIDEO

  •  
  •  
  •  

O fostă colegă de muncă, agent de securitate la firma SPARTAN, ieri s-a prezentat la redacția noastră, unde a început să relateze, că a fost victima unei agresiuni sexuale, din partea fostului coleg Covaci Dănilă.

“Am fost nevoită să apelez la dumneavoastră datorită faptului că am fost hărțuită la locul de muncă, de Covaci Dănilă. Ești bună, în sensul a face dragoste cu mine. Și-a pus mâinile între picioare, zicându-mi că i se scoală. După, m-a prins de încheietura mâinii, zicându-mi mâinile între picioare la el, să văd ce tare îi. M-a prins de ceafă, m-a aplecat cu capul pe masă. Eu i-am zis, te rog frumos să mă lași în pace, eu am aici, la muncă nu să prestez, servicii sexuale “. Un scurt citat din declarația victimei.

În două cuvinte, domnul pocăit, mai nou încearcă, să-și facă prezența prin sufletele femeilor, umilindule, deoarece deține o funcție, de șef. Asta, mă face să înțeleg, că dacă ești șef, trebuie să îți pui sub patrafir toate femeile, care nu vor, riscă sancțiuni grave, sau nu sunt angajate.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *