Acest om a intrat în altar apoi a creeat un scandal monstru

  •  
  •  
  •  

Un cetățean de rînd, mai bine zis, un om care ar fi certat cu credința, a reușit să sfideze credința.

Cum ve-ți vedea în următorul videoclip, la care un cetățean de rînd, intră în altar cu mîna goală și iese cu o plasă plină. Mai face și o gafă mare, pupă crucea, apoi începe și înjură cu nemiluita, de parcă nu ar fi destul s-a apucat să arunce și cu cîteva amenințări după mine.

De parcă, ar fi fost scos la imprimantă, totul să fi fost premeditat, și tot nu se întîmpla atîta scandal într-o Biserică. Am adresat, Preoților cîteva întrebări, bineînțeles, că nu a fost pe gustul lor. Dar într-un final, a apărut un slujitor, mai bine zis un ateu, care și-a permis să treacă printre preoți, să ajungă în altar, Preoții neputincioși l-au lăsat pe acel neortodox să-și facă de cap.

O întrebare oarecare, Episcopia Devei și Hunedoarei, nu are de relatat nimic cu privire la acești Preoți. Precizez, că un om de rînd nu are voie să intre într-un altar. Reprezentanții Episcopiei, nu au fost în stare să ne răspundă, nici la episodul cu ce-i doi Preoți, care au provocat scandal pe locurile de veci, cît nici nu au știut cui aparține acel cimitir.

Rog Episcopia Devei și Hunedoarei, să ne răspundă public, în legătură cu cele două evenimente petrecute în Biserică, la care au luat parte Preoții Barbu și Isai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *