Același dispreț la adresa banului public. / Noi file din activitatea primarului Gheorghe Ile (PSD): spor încasat ilegal, plăţi ilegale și dărăpănături achiziţionate la suprapreţ

Gheorghe Ile (PSD), de altfel un primar activ și plin de viață, continuă să ne surprindă cu lovituri pompieristice la adresa bugetului local. Deși are ceva oameni bine pregătiți aproape, cum ar fi jr.

Rodica Peter, deși există atâtea și atâtea modalități de a te documenta și a derula fiecare proiect cu deplina respectare a legalității, primarul Ile ține morțiș ca, din când în când, să facă una de pomină. 

Încerc, dar nu îl pot înțelege! De ce să încalci legea, când poți să faci totul ca la carte, să nu ajungi prin procese, să dormi liniștit noaptea și să nu te jeneze nici măcar cureaua ceasului de colecție? Este decanul de vârstă al primarilor din Vale și, dacă ar privi măcar în jur, Gheorghe Ile ar vedea că domnii Jurca, Iacob-Ridzi, Dunca, Resmeriță și Buhăescu au înțeles că legea e lege, că ea trebuie aplicată întocmai, și cer funcționarilor din subordine să gândească și să verifice de zece ori înaintea fiecărui demers.

Atitudinea d-lui Ile este cu atât mai greu de înțeles cu cât faptele sale l-au dus deja de câteva ori pe la parchet, l-au pus de mai multe ori în poziții jenante în fața auditorilor Camerei de Conturi și i-au adus deservicii de imagine în fața cetățenilor care l-au creditat la fiecare scrutin electoral. Să nu mai spunem că toate aceste penibile fente cu legea, mai mici sau mai mari, dar care n-ar fi trebuit să existe, angrenează inclusiv financiar instituția în procese interminabile.

zvj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *