Acel moment când uiți cine ești!

Nu multă vreme a trecut de la pauza așa zisului jurnalist Robert Wagner, unde scria articol după articol doar ca să mă defăimeze în media.

Nu mică mi-a fost mirarea când acesta revenit cu un articol bombă despre amenda primita de la ITM Hunedoara precum că aș fi angajat persoane la negru. Astăzi simt nevoia de a da dreptul la replică.

Există martori care mi-au spus că numitul Wagner, fost paznic în Piața Centrală pune presiune pe anumite persoane, acesta instigând terțe persoane să-mi facă plângeri penale. Pe lângă acele persoane, pune presiune și pe autoritățiile locale pentru a mă sancționa încontinuu.

Acuzațiile aduse nu pot fi probate, tocmai de aceea s-a depus o contestație în acest sens. Cine este cu adevărat jurnalistul Wagner?

Acesta este un fals jurnalist, nici acesta neavând studii care să ateste meseria lui. El a devenit cunoscut în lumea mondenă după ce acesta a fost agresat de interlopii pe care acesta i-a provocat. Acesta umbla prin cartierele Municipiului Petroșani și filma pe cine apuca.

Nu este un secret că acesta umblă cu pistolul în buzunar de frica acestora. La o scurtă căutare pe portalul just.ro, acesta are mai multe procese în care a fost implicat. (Urmează și cele recente pentru instigare, fals, defăimare, intimidare ș.a) Dar sa vorbim puțin despre cine este el. Amuzanta poveste apare când acesta și-a dat fosta nevastă în judecată pentru lovire și calomnie.

Ținând cont de faptul că aceasta a fost achitată, ne dăm seama că și-a meritat-o. Cetățeanul perfect, român adevărat. La a 2-a nevastă nu avea cum să-i lipsească un împrumut bancar. Nu că ne doare pe noi capul, dar vă prezentăm că acesta a fost acționat în judecată pentru executarea silită.

Normal că dacă iți petreci viața prin aroganțe, prin baruri și cafenele, impresionând pipițele cu pistolul din buzunar, nu ai cum să iți plătești ratele. Acesta este un exemplu de rușine pe care acesta îl dă. Cum am prezentat și în materialele anterioare, acesta se crede perfect dar este defapt un…. vă las pe voi! Ne continuam ancheta.

poza facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *