A plătit 500 lei, să aibă curent și a rămas cu banii dați și cu curentul tăiat. Despre cine este vorba?/VIDEO

Domnul “Electrica“, electrician de bani, branșează oamenii după bunul plac la energie electrică? Încasează bani și branșează oameni la energia electrică fără știrea șefilor ? Face afaceri cu banul omului ? Când omul nu mai are bani îi taie curentul ? Asta se întâmplă în municipiul Petroșani, cartier Colonie.Astăzi, am fost abordați de numitul Pișta, ce a declarat ceva interesant. “L-am rugat să îmi pună și mie curentul că îi plătesc, i-am dat 200 lei, mi-a cerut 500 lei. Prima dată am dat 200 lei, unul lui și unul șoferului, iar pe parcurs a mai dat 300 lei, în total sunt 500 lei. Dar, am rămas cu banii dați și cu curentul tăiat de domnul electrician”.

Situația  este interesantă, ne întrebăm, oare așa se lucrează în domeniul electric ? De ce instituțiile statului nu se autosesizează cu privire la cele povestite de domnul din imagine ?

Să existe o posibilă infracțiune, dare de mită, bani negri, instituțiile ce conduc municipiul Petroșani să accepte asemenea infracțiuni ? Posibile infracțiuni ! Ce se va întâmpla cu domnul care comite spusele negocieri ? Cineva va trebui să găsească răspunsuri la întrebările astea.

Domnul electrician este așteptat pentru un drept la replică, sau să își expună punctul de vedere pe marginea subiectului. Revenim cu informații proaspete, exact din Birourile instituțiilor.

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *