A fost jefuită în magazinul Penny, a depus plângere la Poliția Petroșani. Ce motive au polițiștii de nu vor să ridice camerele?

Doamna ce a fost jefuită ieri în magazinul Penny Market, astăzi  a depus plângere la Poliția Petroșani, ținem să vă precizăm că există camere de supraveghere în acel magazin. Există și o plângere în prealabil, acum Poliția de ce nu ridică camerele să vadă cine a jefuit o și ia luat telefonul ?

Ne face pe noi să spunem că hoții de aceea își fac de cap, pentru că polițiștii nu reușesc să îi prindă sau nu vor. A fost jefuită într-un magazin cu camere și populație și totuși cei de la pază sunt plătiți să se uite doar după “fundul femeilor”. Aveți grijă de bunurile voastre când vă duceți în magazinul Penny Market, nu vă bazați pe Poliția din Petroșani.

Ce spune doamna pe contul dânsei de socializare ? “În după amiaza aceasta, în magazinul Penny din Petroșani, mi-a fost furat telefonul mobil. Mă întreb cum e posibil să se întâmple lucrul acesta, acolo unde sunt camere de supraveghere, unde se presupune că există personal de pază??? Am rugat șeful de raion să analizeze filmările. S-a implicat cu viteza minus 1, după un timp a venit la mine și mi-a zis că nu s-a văzut nimic pe camere, ca există unghiuri moarte. Bun, ce să înțeleg din asta ? Tot ce adăugasem eu în coș se afla în zona unghiurilor moarte, sau că acest virus și implicit consecințele crizei cauzate de acesta, lipsa locurilor de muncă, prezența borfașilor care s-au întors din străinătate, sărăcia fără margini, îi determină pe cei cu aceste apucături să se perfecționeze astfel încât să opereze cu atât de mult “talent” încât să ne fenteze pe noi , camerele de supraveghere, paznicii etc…și iarna încă nu a venit. Ce va fi la iarnă??? Vai de noi…cu sărăcia care ne pândește. Nici nu vreau să mă gândesc.

Concluzia? Stați cu ochii în patru când sunteți la cumpărături, pe stradă, oriude vă aflați, o clipă de neatenție și ești jefuit.
P.S. Acum cateva zile, o colega de la master s-a plâns că i s-a furat telefonul. Ar fi trebuit să-mi dau seama că trebuie să fiu mai vigilentă. Că ăsta nu este decât un început…Seara faină să aveți și să rămânem sănătoși!”

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *