Lupșa Ioan, face combinații cu Jurca Vasile și Iancu. Reprezentanții APIA sunt complice! / VIDEO

În cursul zilei de astăzi am primit de la un martor ocular imagini șocante, imaginile au venit în redacție, noi am dat curs materialului și așteptăm reacția celor de la APIA și persoanelor care se aud în material. Veți afla câte războaie se duc la munte, tot de la noi veți afla ce interese sunt între actualul primar și viceprimarul orașului Petrila.

Acum este problema celor de la DNA, ANAF și slugile de la APIA. Un primar la putere își permite să facă bani de pe spinarea statului, parcă ar fi fost singurul implicat. Doamna lucrează în Primărie își permite să dicteze și să facă bani din prostie, căci de marele poet Lupșa, nu permitem spunem nimic pentru că a comis multe ilegalități. 

Cum la noi în România lege este făcută să o încalci, așa știa își permit și calcă legea în picioare. Procurorii DNA și inspectorii de la ANAF, nici macar nu au auzit de ce se întâmplă în județ. Ăștia de la APIA dau bani necontorizati, se vorbește că primarul este prietenul lor cel mai bun.

Din acest material veți afla cum a fost înșelat statul, cum arată o stână construită pe fonduri europene. Cum reprezentanții APIA dă bani și terenurile nu sunt îngrijite, toate afacerile acestea ar trebui să treacă pe la ANAF. Terenurile acestea au fost concesionate, doar pentru a încasa bani nu pentru a le îngriji.

Credeți voi că autoritățile vor da curs, cât dictatorul este la putere și culoarea este în floare, nimeni nu poate deranja structura din Petrila. Noi am început o anchetă jurnalistică unde vom demonstra cum se mănâncă bani de pe spatele reprezentanților APIA, în acest material veți vedea o fraudă importantă.

Cum a putut acest primar, zis analfabetul asta spune lumea, nu a făcut prea multe clase. Dacă am da timpul înapoi și veți afla istoria lui, vă veți încrucișa și nu veți mai vota. Nici în vis, autoritățile nu vor verifica frauda din Petrila, acest primar cu burta mare a reușit să comită multe ilegalități pentru asta sa ales și cu câteva dosare.

Urmăriți materialul de mai jos, pentru că noi nu am făcut citate să vă facem curioși, un domn ce și-a luat inima în dinți a declarat lucruri reale.

  • VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *