Imaginile vorbesc. “Clanul samsarilor m-au atacat în magazin”.

Acest clan de samsari sunt cunoscuți de autorități, dar Poliția Petroșani are ordin de la IPJ Hunedoara, “să curgă sânge în acest cartier”. Această persoană se laudă cu un mare avocat sub denumirea Sebesti. Au bani și conduc pliculețe, în urmă cu ceva timp tatăl lor a fost condamnat pentru (………..).

“Astăzi, în jurul orei 15:10, m-am deplasat la magazinul de lângă casă, (Strada Dacia din cartierul Colonie). Mi-am cumpărat o cafea de la aparat, iar la un moment dat apare un individ ce îmi dă cu piciorul în piept. Am căzut jos și am mai primit câteva picioare în cap, evenimentul a avut loc în incinta magazinului, la fața locului au existat și martori, se văd pe imaginile de pe camerele de supraveghere. Imaginile au fost surprinse și de (……….)”.

La această oră există un dosar penal pentru infracțiunile comise, “am avut nevoie de îngrijiri medicale și un echipaj de Poliție pentru a constata”. Acești samsari ce sunt cunoscuți de autorități, își fac de cap pentru că nu avem instituții profesionale. Sunt polițiști ce așteaptă pensia și nu intervin, “voi scoate certificat medico-legal, voi cere să îmi plătească banii din pliculețe”.

Dacă tata a făcut pușcărie copilul nu ar putea să învețe meserie ? Când a căzut la pușcărie nu a fost singur pe listă, așa că a avut echipă. Posibil și băiatul din imagine să meargă la pușcărie cu noua lui echipa. “Conduce mașini de lux, bani cu plasele și polițiști umiliți”, asta reies din faptele lui. 

La această oră este întuneric la Inspectoratul de Poliție, “Iar acest băiat da ture și îmi atacă familie de aproximativ o lună și jumătate”, încă nu ați găsit soluții împotriva lor, dovadă că cereți (…….) să curgă.

Loading...
likeheartlaughterwowsadangry
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *